perludi Våningssäng AMBERintheSKY 90x190

Unik våningssäng med integrerad lekplats

SlutsåldTillverkas inte längre

Beskrivning

AMBERintheSKY är en unik våningssäng som bjuder in dig att gosa, drömma och leka. Två barn kan välja mellan våningssängar eller loftsängar med integrerad lekplats på det nedre planet. Den smarta och barnvänliga designen gör den så speciell - och med en höjd på bara 135 cm är det världens lägsta våningssäng, vilket garanterar maximal säkerhet och en bekväm höjd för föräldrarna.

Tillverkad av naturliga, ekologiska och återvinningsbara material: europeiskt björkträ och loden av högsta kvalitet från Steiermark - med mycket omsorg om detaljerna, lämplig för barn, stabil och säker. Användningen av loden är inte bara en stilistisk detalj, utan garanterar också trivsel, säkerhet och ett behagligt rumsklimat.

Material och bearbetning:

Hela brädor av robust björkplywood limmas ihop med loden och sedan fräses de enskilda komponenterna ut ur den. Detta skapar mjuka textilkanter som ger utmärkt stabilitet. Den unika hopfällbara designen gör monteringen till en barnlek och okomplicerad - så att den mysiga komforten kommer in på nolltid.

Loden:

För AMBERintheSKY användes endast loden av hög kvalitet (100 % jungfrulig ull) från Steiner lodenfabrik i Steiermark, som har funnits sedan 1888.

  • Det våta tyget knådas tills det blir filt. Detta gör den särskilt stark, vatten- och smutsavvisande, stabil och slitstark
  • Loden som naturmaterial bidrar till ett behagligt naturligt inomhusklimat
  • Endast certifierade vattenbaserade lim med låga utsläpp användes för limning

Exceptionell barnvänlig design, enastående kvalitet, optimal säkerhet och exklusiv användning av naturliga och återvinningsbara material står i förgrunden för alla Perludi barnmöbler - för en fantasifull barndom och ett liv i harmoni med naturen.

  • Passar madrasser i storleken 90 x 190 cm (madrass ingår inte)
  • Sovning på det nedre planet rekommenderas för spädbarn under 5 år
Typ av produkt: Sängar
Sängens höjd: Våningssäng, Loftsäng
Material: Trä, Björk (Betula pendula)
Funktioner: Återvinningsbart, Självmontering inkl. monteringsanvisningar
Skötselanvisningar: Torka av med fuktig trasa
Skötselinstruktioner: Dekoration ingår inte i leveransen
Idé och ursprung till Benni's Nest: TÜV - säkerhetstestad och godkänd, Hållbart producerad, Naturligt material - färgvariationer är möjliga
Stöd för kuddar: Europa

Mer information

Material: Björkplywood, loden (100 % ull)

Mått:

Längd: 194 cm
Bredd: 94 cm
Höjd: 135 cm
Höjd i liggande läge: 110 cm

Madrassen ingår inte i leveransen. En madrasshöjd på 9-14 cm rekommenderas.

Vårdsinstruktioner:

Den naturliga lodenytan kan dammsugas utan problem. Även kraftigare nedsmutsning kan enkelt avlägsnas med tvålvatten och en trasa.

  • Torka av med fuktig trasa

svenska recensioner skriven för perludi Våningssäng AMBERintheSKY 90x190