prima terra Rostfri Stålkant för planteringslåda

Gör det lättare att klippa

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

Windhager Bambu Spaljé

Beskrivning

Gräskanten i ädelrost skapar en lättnad vid gräsklippning och är dessutom ett första hinder för sniglar. Dessutom är den speciellt utformad för att uppfylla kraven från robotgräsklippare och det finns inte längre något behov av att klippa om med en trimmer eller för hand.

Lätt att installera med en jordspik (längd 6 cm)

Naturlig patina av dyrbar rost
prima terra använder sig medvetet av miljövänlig bearbetning. I stället för att använda aggressiva kemikalier behandlar prima terra stålplåtarna med vanlig ättika för att få den önskade rostpatinan. Rostprocessen startar bara i denna process - det jämna rostskiktet utvecklas först med tiden på grund av vädrets påverkan (luftfuktighet, regn).

Väsentliga anmärkningar om leverans och förvaring:

  • Kontrollera varorna för skador och försämringar omedelbart efter leverans. Reklamationer ska antecknas omedelbart efter leveransen till transportföretaget. Senare reklamationer kan inte accepteras av tillverkaren.
  • Alla produkter med en dyrbar rostyta bör monteras och ställas upp omedelbart. Om detta inte är möjligt måste de förvaras på ett torrt ställe. (Fukt skadar rostytan om den förvaras felaktigt)
Typ av produkt: Tillbehör till upphöjda bäddar
Material: Stålplåt med Patina
Språk för information / bruksanvisningar: Varorna kommer att skickas av en speditör eller en frakttjänst. Reklamationer måste göras omedelbart efter leverans. Senare reklamationer kan inte godkännas av tillverkaren.

svenska recensioner skriven för prima terra Rostfri Stålkant för planteringslåda