Steiner 1888 Kudde Nora stor

Den perfekta kudden

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Underbart mjuka naturkuddar av ofärgad ull som garanterat får dig att må bra. Ofärgad ull, rent vatten, rent liv - naturlig produktlinje - för vänner, älskare och för övertygelse. Trendigt och avslappnat, men också fräckt - alla specialitéer övertygar med en tydlig och självsäker design. Från färgglada, fräcka rutor till klassiskt fashionabla lapptäcke-kuddar - som trendsättare kan du inte gå förbi den här kollektionen.

Kudden innehåller fyllning.

Matchning:

Typ av produkt: Dekorativa kuddar
Storlek: 55 x 55 cm
Material: Lammull
Övriga: Erbjudanden
Mer information

Alpaca - strålande, intensiva färger och mysig värme:
Detta är de särskilda fördelarna med filtar av alpackaull. Filtar av ull från alpacka, som tillhör kamelfamiljen, har särskilt intensiva och ljusa färger. Dessutom är alpackahåret - gamz i motsats till exempelvis fårull - mycket lätt eftersom det är ihåligt på insidan. Den instängda luften ger också håret en fantastisk förmåga att balansera temperaturen.

Merino:
En filt av merinoull är elegant och vacker, andningsbar, luftigt mjuk och håller dig underbart varm. Den extremt fina ullen i dessa populära filtar kommer från merinofår. En speciell ras som främst föds upp i Sydamerika, Sydafrika och även i vissa europeiska länder. Djuren klipps för hand endast en gång om året, på våren. Merinoull är lätt och elastisk.

Tillbehör

svenska recensioner skriven för Steiner 1888 Kudde Nora stor

Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: