Om oss

Vi älskar vårt hem och därför är vackra saker vår passion! Vi är INTERISMO och vi skulle gärna vara din webbutik för snygga hemaccessoarer som också kommer att göra ditt hem till ett riktigt behaglig oas! Detta driver vårt lilla team varje dag och gör att vi kan växa stadigt tillsammans.

Vi brinner för: Favoritstycken som inspirerar

Det är de små sakerna du älskar som gör fyra väggar till ett hem. Det är därför vi lägger vårt hjärta och själ på att spåra trender och upptäcka nya varumärken. Vårt breda sortiment erbjuder dig massor av inspiration och fantastiska idéer, eftersom det ofta räcker med en dekorativ filt eller en snygg planteringslåda för att helt förändra ett rums utseende. Alltid nytt och alltid annorlunda. Det är värt att scrolla igenom vårt noggrant utvalda sortiment av hemtillbehör med alla tiders favoritpotential: från inomhus- och utomhusmöbler till textilier, porslin, kökstillbehör och planteringskärl till unika dekorationsidéer.

Det som är viktigt för oss: Kvalitet, funktionalitet & design

Vi vill att du ska ha glädje av dina produkter under lång tid och lägger därför stor vikt vid utmärkt kvalitet, hållbara material och funktionell design. Vi förlitar oss på en spännande blandning av internationella toppmärken och små tillverkare som bryr sig om miljön lika mycket som vi gör. Plastfria kök och hållbart boende är därför inte bara fint klingande ord för oss, vi fyller dem med liv!

Vi och vår miljö: Ärlig hållbarhet

Hållbarhet är en central del av vår företagsfilosofi - från urvalet av våra livsmedel till den oberoende energiproduktionen. Som en del av niceshops-koncernen har vi sedan 2018 varit särskilt stolta över att minimera vår miljöpåverkan så långt som möjligt. Vi uppnår detta genom att använda miljövänliga och plastfria fraktmaterial, använda 100 % grön el och biogas och implementera unik energieffektivitet i vårt logistikcenter. På så sätt kan vi effektivt minska CO2-utsläppen och kompensera för ytterligare utsläpp genom ekosociala projekt. Dessa åtgärder är inte bara viktiga för oss, utan även för vår miljö.

Vi och vårt företag:

Vi älskar det vi gör - varje dag. Inte konstigt, för på Niceshops arbetar vi i en unik miljö av ömsesidig respekt och en familjeföretagskultur. Detta inkluderar inte bara hälsosamma och regionalt tillagade frukost- och lunchbufféer, utan även flexibla, familjevänliga arbetstider, gratis träningserbjudanden och omfattande barnpassning under sommarlovet. Det är inte för inte som Niceshops gruppen är den bästa arbetsgivaren i Österrike och även ett av de bästa företagen i Europa!

Vi & våra kunder:

Vi vill inte bara göra ditt hem lite snyggare, bekvämare eller modernare, vi ser också till att din beställning kommer till dig snabbt, säkert och pålitligt. Topp service är en självklarhet för oss och vår kundtjänst finns alltid gärna där för dig personligen – kompetens och passion ingår förstås! Vi ser fram emot dig!