Lechuza® Balconera: Hemligheten bakom vackra växter

Lechuza® Balconera: Hemligheten bakom vackra växter

När det är grönt och blommar ute på våren dras alla till utomhuslivet. Med frodiga blommor kan balkonger och terrasser också förvandlas till en riktig oas av välbefinnande - och inte bara på sommaren. Förutom att välja rätt växter är det viktigt att välja rätt balkonglåda. Den ska vara av hög kvalitet, robust och hållbar, praktisk att hantera, okomplicerad att montera och lätt att vattna. Med Balconera-serien erbjuder Lechuza® en unikt intelligent och praktisk lösning som inte bara imponerar med sitt eleganta utseende, utan också med sitt smarta inre arbete som ger blommor, örter & Co. den optimala mängden vatten även i det varmaste vädret. Resultatet: magnifika växter & avslappnade trädgårdsmästare.

LECHUZA® BALCONERA I DETALJ

Vädertålig, hållbar och vacker: material och design

Det finns tre attraktiva mönster i två storlekar. Medan Cottage ger en modern lanthuskänsla med en lekfull korglook och Stone ger resultat med en naturstenslook, inspirerar Color med attraktiva trendfärger och en silkesmatt yta. Oavsett om den är fristående, fäst vid balkongräcket eller på väggen är den obruten planteringslådan av UV- och frostbeständig polypropylen alltid ett elegant blickfång.

Enbart genialiskt: det praktiska allt-i-ett-planteringssystemet

De utbytbara växtinsatserna kan sättas in eller tas bort på nolltid tack vare de utdragbara och robusta bärhandtagen. Detta innebär att planteringen kan göras bekvämt vid bordet på optimal arbetshöjd, vilket är skonsamt för ryggen. Särskilt praktiskt: Om en storm hotar kan växterna snabbt tas in i torkan utan att hela balkonglådan behöver demonteras. Att transportera och övervintra även höga växter är en barnlek på detta sätt.

Praktiskt och smart: det patenterade, ursprungliga Lechuza® Jordbevattningssystemet:

Genom de stora vattenbehållarna på tre eller fem liter får växterna tillförlitligt den optimala mängden vatten, även i den värsta värmen. Den praktiska vattennivåindikatorn visar snabbt när du ska vattna, medan det rena mineraliska växtsubstratet Lechuza-Pon säkerställer en jämn fördelning av näringsämnen med ett perfekt luft-vatten-förhållande och kan användas i många år. Den avtagbara jordskruven säkerställer att överflödigt vatten kan rinna bort, vilket effektivt förhindrar oönskad vattensugning.

Flexibel, enkel & okomplicerad: Monteringen

Rälsbeslaget, som är speciellt utvecklat för Balconera-lådor, ger ett säkert och stabilt grepp, med mjuka textilslingor som skyddar räcket från repor. Bärförmågan är upp till 25 kg och den kan även monteras på väggen.

I början av balkongsäsongen erbjuder Lechuza® nu bästsäljaren för magnifika balkongväxter i ett exklusivt startpaket, som innehåller allt för enkel montering och optimal skötsel av växterna:

  • Plantbox Balconera Cottage 80 med två separata växtinsatser
  • Hållare för balkonglådor (1 par)
  • Lechuza Pon-substrat för plantering (12 L)
  • Vattennivåindikator

Det är bara att packa upp, montera och plantera!

Lechuza®: I över 20 år har Lechuza® känt till hemligheten bakom vackra växter och tillverkar prisbelönta designplanterare av högkvalitativa material som passar in i alla inredningsstilar. Oavsett om de är inomhus eller utomhus, sätter krukorna, som tillverkas hållbart i Tyskland, stilfulla accenter och inspirerar med sina sofistikerade och patenterade bevattningssystem.

Upptäck vårt stora utbud av högkvalitativa planteringslådor från Lechuza® för inomhus och utomhus här.