Lorena Canals - Mattor

Den perfekta mattan för varje rum

Livet sker i varje rum, så varje rum bör också göras så mysigt och bekvämt som möjligt. Oavsett om det är vardagsrummet, hallen, matsalen, sovrummet eller köket.... Det finns en perfekt matta och tillbehör för varje rum så att du kan känna dig riktigt bekväm. Hos Lorena Canals hittar du hemtillbehör i olika utföranden som passar din livsstil och som dessutom är fantastiskt lätta att rengöra.

Handla efter kategorier

Lorena Canals: 156 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Lorena Canals - Den perfekta mattan för varje rum

Lorena Canals designar och tillverkar mattor och textila tillbehör som är både snygga och praktiska. De tvättbara mattorna är tillverkade av 100 % bomull och kan tvättas i maskin - perfekt för dagens livsstil. Förutom mattor innehåller Lorena Canals sortiment även kuddar, täcken, korgar och väggdekorationer i en mängd olika färger och mönster.

Det började med att grundaren undrade varför hon inte kunde tvätta sina barns mattor själv hemma. Efter att inte ha hittat någon lämplig lösning på marknaden grundade Lorena Canals sitt eget företag 1990, som sedan dess har blivit en fast punkt på området för hemtextilier för barn och vuxna.

Märket Lorena Canals står för högsta kvalitet i varje steg av produktionen. Det börjar med de utvalda materialen, går via design med ett finger på tidens puls till socialt ansvarstagande under produktionen i Indien, där majoriteten av mattorna, kuddarna och filtarna tillverkas för hand. Lorena Canals stöder således olika sociala projekt i Indien, ger barn möjlighet att gå i skolan och har byggt ett dagis.

Här hittar du några av våra bästsäljare: