Gör dig bekväm! Snygg höstdekoration med tidlösa växtkrukor

Gör dig bekväm! Snygg höstdekoration med tidlösa växtkrukor

Så fort nätterna blir svalare knackar hösten sakta på dörren. Medan de frodiga blommorna fortfarande härskar på balkongen och terrassen förvandlas naturen till ett färgstarkt, lysande underland. Det är hög tid att se fram emot mysiga kvällar med te, en bok och en mysig filt och att dekorera hemmet inför hösten! Med våra tips kan du få in hösten i ditt hem och skapa en hemtrevlig feel-good-stämning, speciellt under gråa och dimmiga dagar.

Ut i naturen!

Färgglada dekorationer kan trollas fram på nolltid från höstliga växter, löv, prydnadskalebasser och annat som hittas under en promenad (kastanjer, bark, mossa & Co.) som skapar en mysig atmosfär. Oavsett om det är i vaser, blomkrukor eller skålar - en sådan gnutta färg blir snabbt ett omhuldat blickfång.

Gå till krukorna!

Höstkompositioner kan arrangeras särskilt dekorativt i snygga planteringskärl. Med ett omfattande sortiment för inomhusbruk erbjuder Lechuza® tidlösa och funktionella växtkrukor, som vet hur man imponerar antingen med sin eleganta högblanka look eller trendiga, färgglada matta finish. Orange höstblommor eller inomhusväxter i bärtoner harmoniserar underbart med de naturliga färgerna i Lechuzas inomhuskollektion. Självklart finns det inga gränser för din egen kreativitet.

Gardin upp för kitsch & skräck

Höstens dekorationshöjdpunkt är verkligen tiden kring Halloween. Här kan du verkligen släppa loss och kombinera de mest olika nyanserna av orange och rött. Om färgglada växter, läskiga dekorativa figurer och leende pumpansikten dominerar utanför, är mindre definitivt mer i vardagsrummet! Det är därför lämpligt att sätta individuella accenter, t.ex. B. med den sfäriska bordskrukan PURO. Perfekt för kusligt vackra blickfång – oavsett om det står på skänken eller vid det dukade bordet.

Upptäck hemligheten bakom vackra växter med Lechuza®

Lechuza® har tillverkat prisbelönta designerkrukor av högkvalitativa material som harmoniserar med alla inredningsstilar i över 20 år. Oavsett om det är inomhus eller utomhus, krukorna, som är hållbart tillverkade i Tyskland, sätter snygga accenter och inspirerar med sofistikerade och patenterade bevattningssystem som ger dina växter den optimala mängden vatten hela tiden. Tack vare utbytbara växtinsatser är det en barnlek att byta krukorna. Växlingen mellan subtil och färgglad plantering är så lätt att sköta - alltid nytt och alltid annorlunda!