Emil®

Flaskan att bära

Emil® - flaskan att bära står för praktiska, miljömedvetna produkter som tillverkas i Europa. Förutom praktiska egenskaper är miljövänlig produktion och användning av ofarliga material högsta prioritet - när allt kommer omkring var det just att undvika avfall som var den ursprungliga idén bakom skapandet av detta märke.

Handla efter kategorier

Emil®: 84 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Glasflaskor bevarar dryckens fulla smak och renhet. Emil - die Flasche® är helt smaklös och hygienisk. Te, juice eller mjölk samt kolsyrade drycker kan också förvaras i glasflaskan. Dessutom är flaskorna fria från hälsofarliga ämnen. Med det smarta systemet med glasflaska, termosmugg och flaskpåse håller sig dryckerna kalla eller varma längre och är dessutom optimalt skyddade.

Det finns alltså många färgglada, fint mönstrade dryckesflaskor och dryckesflaskor för barn och bebisar från Emil®. väskor och MediKiss yogakuddar kompletterar sortimentet.

Bland de moderna och individuella flaskpåsarna hittar alla sin favorit.

Den slutliga tillverkningen av Emil - die Flasche® sker till 100 % i Tyskland/Bayern. Teamet har som mål att göra världen lite bättre varje dag - till exempel genom att ge människor friska följeslagare för livet.