Ljuslykta av Fink Living

Kandelabrar och tända ljushållare från Fink Living imponerar med sin tidlösa design och höga kvalitet på tillverkningen. Det stora urvalet av ljusstakar erbjuder rätt produkt för varje livssituation.

Handla efter kategorier

Ljuslykta: 2 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Ljuset ger värme och mysighet. Oavsett årstid eller festligheter fungerar ljusstakar som moderna hemtillbehör på bordet och byrån. Rätt ljusstake med smala, vackert färgade ljus skapar den perfekta stämningen för en middag eller en mysig filmkväll. Fink Living erbjuder en mängd olika ljushållare.
I mer än ett kvarts sekel har företaget Fink Living dragit nytta av sitt hantverkskunnande och övertygat med högkvalitativa hemtillbehör. Till och med ljusstakarna - som är silverpläterade - bearbetas fortfarande för hand, vilket är det enda sättet som gör varje artikel unik.

En ljusstake eller värmeljushållare från Fink Living Collection fängslar med sin glans och utförande, men garanterar också en säker ställning för ljus eller värmeljus.
Som väggdekoration, som en stor ljusstake för golvet eller dekoration med julmotiv - Fink Living har ett unikt urval redo.

Alla ljusstakar och värmeljushållare är lätta att rengöra tack vare den försilvrade ytan, förblir alltid fängslande vackra med lite vård och kompletterar perfekt varje heminredning med sin tidlösa design.