Fink Living vaser och planteringskärl

Fink Living-kollektionen med snygga vaser och planteringslådor är det perfekta tillägget till alla inredningslösningar. Vaser och cachepots från Fink Living gjorda av glas, porslin eller silverpläterade ger glädje med eller utan blomsterdekorationer. 

Handla efter kategorier

Vaser & Kokkärl: 2 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Fink Living skapar vardagliga hemtillbehör av högkvalitativa material och skapar unik design för varje hem. 
Fink-serien erbjuder vackert formade vaser i tidlös design. De fylliga buketterna passar in i stora eller även små vaser med bulbformade vaser. Långstammiga rosor eller enskilda blommor med stora blomklasar ser särskilt bra ut i smala, höga Fink-vaser. Fink vaser kan också användas för andra ändamål, som en hållare för matlagningsskedar i köket eller - för dem som gillar det särskilt snyggt - för pennor på skrivbordet, vaser, men också Fink planteringskärl från Fink Living ser också bra ut. 
Fink blomkrukor är dock särskilt lämpliga för gröna permanenta planteringar. Blommiga orkidéer eller konstgjorda blommor kan arrangeras vackert i de silverpläterade krukorna. 
Moderna eller klassiska, försilvrade eller med fantastiska färggradienter, hemtillbehör från Fink Living erbjuder ett brett urval för varje interiör, som gåva eller för dig själv. 
Vaser och vaser blomkrukor från Fink Living skapar en hemtrevlig atmosfär i vardagsrummet, köket eller på kontoret, oavsett om de är planterade, med en blombukett eller som dekoration.