STAUD‘S Adventskalender "Jul på Marknaden i Wien"

En adventskalender för alla sinnen

SlutsåldTillverkas inte längre

Beskrivning

Det är framför allt de små sakerna som kan upptäckas i STAUDs adventskalender i år. Den följer med oss dit där det traditionella företaget började sin historia för 49 år sedan: till Brunnenmarkt i Wiens 16:e distrikt.

Detta fortsätter på ett elegant sätt inuti 24 härliga kompositioner med specialgjorda etiketter. Så att särskilt uppmärksamma finsmakare kan upptäcka något nytt dag efter dag - inte bara för gommen utan även för ögat.

Mitt i Brunnenmarkts liv och rörelse, på den vackra Yppenplatz, står STAUD'S Pavilion, som med sina mer än 230 sorters söta och sura delikatesser erbjuder en nästan ofattbar variation av njutning. Det är bara här, i det lilla "smyckeskrinet" inte långt från STAUD'S fabrik, som husets alla produkter har sin plats. Varje år hamnar 24 av dem i den konstnärligt och omsorgsfullt utformade adventskalendern, som är representativ för den kärlek till detaljer och det ärliga hantverk som alltid har använts här.

Smakmässigt tar adventskalendern oss med på en kulinarisk resa genom tiden: från välkända klassiker till nya ekologiska kompositioner och begränsade specialutgåvor, både unga och gamla kommer att bli hänförda.

Mått (LxBxH in cm): 26,5 x 26,5 x 24,0

Typ av produkt: Adventskalender

svenska recensioner skriven för STAUD‘S Adventskalender "Jul på Marknaden i Wien"