TiiPii Hängande säng DELUXE Poolside, Ø 1,8m

Oas av välbefinnande som gungar mjukt

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

TiiPii Hängande säng NESTER, Ø 1,8m
TiiPii Hängande säng CLASSIC, Ø 1,5 m

Beskrivning

POOLSIDE Suspension Bed (Large) inspirerar med oöverträffad komfort samt högsta kvalitet och innovativa material - både inomhus och utomhus. Den bjuder in dig att slappna av, mysa och drömma - oavsett om du är ensam med en bra bok eller tillsammans - den mjuka gungningen ger dig omedelbart avslappning och mysiga stunder av välbefinnande. Det lätta, vita myggnätet och/eller PONCHO väderskyddsöverdraget som kan fås som tillval gör den hängande sängen till en unik tillflyktsort mitt i den hektiska vardagen - skyddad från nyfikna blickar och ojämförligt mysig - för upp till fyra personer.

Den flytande solstolen är tillverkad av hållbara, andningsbara och luftgenomsläppliga akrylfibrer (Sunbrella™) och är perfekt för utomhusbruk - särskilt vid poolen eller stranden. Snyggt stativ av rostfritt stål (316) i brons säljs separat.

Den kan snabbt och enkelt monteras eller demonteras inom 5-10 minuter vid behov, kan lätt vikas ihop för att spara utrymme och är praktisk att transportera. Det är inga problem att ta med sig den spontant på semestern eller till stranden.

En praktisk förvarings- och transportväska ingår i leveransen.

Anmärkning: När du använder Tiipii utomhus rekommenderar vi starkt att du använder det separat tillgängliga poncho-väderskyddet för att skydda den mot vattenfläckar orsakade av regn och skador orsakade av överdrivet solljus. Packa alltid Tiipii i ett helt torrt skick.

Skador som orsakats av långvarig användning under extrema väderförhållanden som extrem värme, hög UV-strålning, stormar eller oavbrutet regn är inte en grund för reklamation. (Se information om garantin nedan)

Tiipii Suspension Bed är inte lämplig för tunga gungningar och bör endast användas när du sitter eller ligger ner.

Typ av produkt: Hängmattor & stolar
Storlek: Ø 180 cm
Material: TIIPII DELUXE - Sunbrella™ Outdoor Fabric
Funktioner: Lämplig för utomhusbruk
Skötselinstruktioner: Dekoration ingår inte i leveransen

Mer information

Material: Akrylfibrer (Sunbrella™), tvättas i maskin

  • Lämplig för inomhus och utomhusbruk
  • .
Mått: Ø 180 cm, H: 175 cm
Vikt: Omkring 8 kg
Bedömt ledigt utrymme: 245 x 245 x 250 cm
Maximal lastkapacitet: 250 kg

Anmärkning om användning av Tiipii utomhus

Tillbehör

svenska recensioner skriven för TiiPii Hängande säng DELUXE Poolside, Ø 1,8m