Blumat Växtbevattning

För friska växter - även på semestern

Specialisten för professionell bevattning av växter

Med det automatiska bevattningssystemet från Blumat är dina växter garanterat alltid välskötta. Det innovativa växtbevattningssystemet använder Blumat-droppmunstycken och en droppslang för att leverera exakt så mycket vatten som dina växter behöver. Det underlättar inte bara vardagen, utan växterna håller sig också friska och starka när du är på semester. Och du behöver inte längre hitta någon som vattnar dina växter under den här tiden. Det kan knappast bli enklare och bekvämare!

Handla efter kategorier

Marken / Blumat

Blumat: 27 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Blumat betalar sig självt

Det innovativa Blumat-vattningssystemet är en lättnad för alla hobbyträdgårdsmästare och växtälskare, eftersom det tar över den tråkiga vattningen. Fördelarna med detta unika system är uppenbara:

  • Hård bevattning med vattenkanna eller slang hör till det förflutna
  • Dina växter får exakt så mycket vatten som de behöver
  • Ingen onödig vattenspillning
  • Mer fritid för dig
  • Du kan åka på semester utan att oroa dig medan Blumat tar hand om dina växter
  • Du behöver inte hitta någon som vattnar dina växter när du är på semester

Genom de många tillbehören som finns tillgängliga kan du anpassa ditt Blumat bevattningssystem exakt till dina personliga behov. I tillverkarens sortiment hittar du särskilda tillbehör för trädgårds-, terrass- och balkongväxter. Dessa är exakt anpassade till de enskilda växternas olika behov och gör det lättare för dig att odla och ta hand om dem.

Blumat Digital är ett mycket speciellt verktyg för hobbyträdgårdsmästare som bara är nöjda med det bästa för sina växter. Med en knapptryckning visar Blumat Digital exakt hur mycket vatten dina växter behöver. Med hjälp av en professionell fuktgivare bestämmer Blumat Digital exakt hur mycket sugkraft växtrötterna har. Utifrån dessa uppgifter beräknar denna användbara hjälpreda dina växters individuella vattenbehov och förser dem därför med exakt den mängd vatten som de behöver för tillfället.

Blumat bevattningssystem kan användas på många olika sätt och tar på ett tillförlitligt sätt hand om en viktig och tråkig uppgift i trädgården, på terrassen, på balkongen och i hemmet. Det skapar ett blommande paradis fullt av friska och livskraftiga växter - och allt detta med extra fritid för dig!