Möbler från Finland av EcoFurn

Möbeltillverkning med ekologiskt samvete

Handla efter kategorier

EcoFurn: 28 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Ekologiskt, hållbart och återvinningsbart - det är vad som kännetecknar möblerna från varumärket EcoFurn, som kommer från Finland. Till detta kommer den unika designen och den speciella konstruktionen, som i stort sett saknar metalldelar och istället förlitar sig på naturliga hamparep. Detta skapar möbler med en mycket speciell karaktär som sätter ojämförliga accenter både inomhus och utomhus. Låt Interismo ta dig in i en värld av hållbara möbler och lär känna en ny dimension av avkoppling.

Ekologiskt tänkande som en hörnsten i företagsfilosofin

Ekologiskt tänkande och respekt för naturen är kärnan i varumärket EcoFurn. Alla produkter är 100% återvinningsbara. Under tillverkningen är man noga med att se till att ingen miljöfarligt avfall produceras. Modern infrastruktur och produktionsprocesser garanterar absolut miljövänlig produktion, som även omfattar träavfall: Träavfall och sågspån förädlas till briketter och pellets som kan användas som uppvärmningsmaterial. På så sätt slösas inga resurser bort.

Bort från plast, över till trä - det är grundtanken bakom varumärket EcoFurn. För att uppnå detta har EcoFurn satt som mål att producera trämöbler av så hög kvalitet att människor automatiskt föredrar dem framför andra. EcoFurn-möbler kombinerar hållbarhet, högsta kvalitet och innovativ design och är därför ett unikt alternativ till konventionella möbler.

I vår onlinebutik erbjuder vi dig ett stort urval av möbler från den finska möbeltillverkaren EcoFurn. Finn din nya favoritmöbel och njut av bra service samt snabb och bekväm leverans direkt hem till dig.

Några av våra bästsäljare: